Evenementen

Kerst bij Vis

Met kerst is het feest en daarom serveren wij op 24, 25 en 26 december een super feestelijk en exclusief kerstmenu. Dit mooie kerstmenu is met veel zorg en aandacht samengesteld door onze chefs en zij kunnen niet wachten om de sterren van de hemel te koken voor u en uw gezelschap! Ook heeft onze sommelier Nikki Mulder een geweldig wijnarrangement samengesteld.
Uiteraard ook mogelijk om à la carte te eten.

Oud & Nieuw

Voor NYE wordt THE ROAST ROOM omgetoverd tot spetterende feestlocatie.
Wij verwelkomen u graag tussen 19.00 en 19.30 uur met een heerlijk glas Champagne bij Visaandeschelde. Vervolgens serveren we een exclusief 4 gangen menu wat speciaal door onze chef is samengesteld voor deze feestelijke avond. Na het diner loopt u naar THE ROAST ROOM en begeleiden wij u naar boven voor een knallend eindejaarsfeest met live band, Champagne, oliebollen, late night snacks en schitterend vuurwerk om 00.00 uur!

Koop nu uw tickets voor diner en het feest of alleen voor het feest. 

Ziltig op Zondag

Elke zondag vanaf 16:00 uur kunt u zich te goed doen aan het goud uit de zee: oesters en voor maar 1 euro per stuk! Natuurlijk vergezeld met een mooi glas wijn of bijpassende bubbels. Kortom, een prima afsluiter van het weekend.

Zeebaars in zoutkorst

Wij organiseren weer een gezellige editie! Voorheen staken wij de BBQ aan met gamba’s, maar nu hebben we iets anders speciaals voor u in petto.

Overheerlijke zeebaars uit de oven in een mooie zoutkorst. Kom dit proeven!
Op zondag 17 november vanaf 16:00 uur. De prijs is € 32,50 per persoon inclusief bijgerechten.

Uiteraard serveren wij ook onze speciale Ziltig op Zondag oesters voor € 1,00 per stuk.

Kom gezellig langs of reserveer uw tafel online!

Catering op locatie

Geeft u een feest of krijgt u gasten en wilt u zelf ook kunnen genieten zonder voortdurend in de keuken te staan of drankjes in te schenken? Visaandeschelde denkt graag met u mee en verzorgt ook catering op locatie *. Natuurlijk met de kwaliteit die u van ons mag verwachten.

*  Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van uw wensen.

Neem contact op met onze sales en events afdeling voor meer informatie.