Het Menu

Seizoenen spelen een belangrijke rol bij Visaandeschelde. Daarom wisselt onze menukaart met de seizoenen mee. Op de menukaart staan ook verschillende soorten oesters en overheerlijke kreeft. De à la carte parel is het steeds wisselende ‘Vis Exclusief’ gerecht.

Ook kunt u bij ons terecht voor kakelverse Fruits de Mer. Omdat Visaandeschelde met dagelijks verse producten werkt, hebben wij de schatten van de zee beperkt in huis. Mocht u al weten dat u Fruits de Mer wilt eten, laat dit ons van tevoren even weten zodat wij de Fruits de Mer voor u kunnen reserveren.

Naast à la carte gerechten, kunt u kiezen voor het maandelijks wisselende Chef’s menu dat met veel plezier wordt samengesteld door het keukenteam van Vis.

Speciaal voor onze zakelijke gasten biedt Vis de ‘Business Power Lunch’ aan. Samen met uw business partner of waardevolle relatie kunt u binnen één uur culinair genieten van dit lichte en gezonde lunchmenu.

OESTERS – RODE WIJNAZIJN – SJALOT – CITROEN

DAGPRIJS

DRIE OESTERS GEBAKKEN – aardappelmOusseline – spinazie – jus

15,75

DRIE OESTERS GEGRATINEERD – TOMAAT – Gruyère

15,75

DRIE OESTERS OP OOsterse wijze – mihOen – sambal – teriyaki

19,50

KAVIAAR – blini – CrÈme fraÎChe – kappertjes – SJALOT – EI

20 GRAM

 50

50 GRAM

 100

125 GRAM

 200

kreeft (KOUD) – mayOnaise – kruidensalade – CrOutOns

25

50

A la planCha – frIET – zilte GrOenten

25

50

GekOOkt – rOmiGe pasta – seizOensGrOenten

25

50

OOsters – mihOen – OOsterse GrOenten – sambal – teriyaki

25

50

Salade VisaandesChelde – kreeft – eendenlever – truffel – balsamiCO

30

Sashimi – sOja – Gember – wasabi – Japanse rijst

19

KREEFTEN BISQUE – GarnalenkrOketjes – lÖwensenf mAYONAISE

 16

BOuillabaisse – SCHAAL- EN SCHELPDIEREN UIT HET SEIZOEN – Gruyère – rOuille

16

SOft shell Krab – ARGENTIJNSE GAMBA – WASABI – SAMBAL – WAKAME

15

TONIJN – sESAM – LIMOEN – KERSEN – MISO – WASABI

15

VIS EXCLUSIEF – MET BIJPASSEND GARNITUUR

 DaGPRIJS

FRUITS DE MER – SJALOTTEN – AZIJN -MAYONAISE (VANAF 2 PERSONEN)

 55 P/P

MET 1/2 KOUDE KREEFT

In verband met de versheid van de Fruits de Mer, houden wij de voorraad beperkt. Daarom raden wij u aan dit gerecht van tevoren te reserveren.

+25

TONIJN TATAKI – UDON NOODLES – OOSTERSE GROENTEN – TERIYAKI – LOTUSWORTEL

42

Plateau visaandesChelde – prOEvErij van kleine GereChtjes

36

ZEEbaars – mOUSSELINE – SEIZOENSGROENTEN – HOLLANDAISE – KREEFTENSAUS

34

BOuillabaisse – SCHAAL- EN SCHELPDIEREN UIT HET SEIZOEN – Gruyère – rOuille

29

RIB EYE – SEIZOENSGROENTEN – PADDESTOEL – EENDENLEVER JUS

35

DESSERTS

AARDBEIEN “ROMANOFF” – LEMON CURD – CITROEN MERINGUE – DRAGON ROOMIJS

13

WITTE CHOCOLADE – PISTACHE – AARDBEIEN – RODE BIET – VERVEINE

13

venkel panna COtta – Crème suisse – braam – Granny smith

13

SeleCtie van binnen-en BUITENLANDSE KAZEN

 17,50

DESSERTWIJNEN

WIT

COTEAUX DU LAYON – DOMAINE CADY

17

SWEETHEART – OLIVER ZETER

8

Sauternes – CHATEAU FILHOT

10

RATAFIA – LOUIS CASTRES

10

EISWEIN – WEINGUT NIGL

12

ROOD

WEETPURPLE – OLIVER ZETER

8

TOMMASI RECIOTO DELLA VALPOLICELLA

8,50

PORT

TawnY

6

POrtal COlheita 2004

12,50

POrtal 20 years Old Tawny

12,50

POrtal 30 years Old Tawny

15,50

POrtal 40 years Old Tawny

18,50

KOFFIE

KOFFIE Of THEE MET FRIANDISES

6

LunGO – EspressO – maCChiatO

3,25

CappuCCinO

3,75

Latte maCChiatO

3,75

DOUBLE ESPRESSO

3,75

SILKENTY THEE

Diverse theesoorten uit Sri Lanka

4,50

SPECIAL COFFEES

Irish – Spanish – Italian – French

9,50

Eau de Vie

POire

9

FrambOise

9

GRAPPA

CHARDONNAY

9

MUSCAT

9

COGnaC

RÉmy Martin VSOP

8,50

RÉmy Martin XO

21,50

COURVOISIER

8

RaGnaud SabOurin reserve 35 years

15

ArmaGnaC

Bas-ArmaGnaC Le BasQue

12,50

CalvadOs

DOmaine DupOnt OriGinal

8

DOmaine DupOnt Reserve

12,50

Whiskey’s – SINGLE MALT

Balvenie 12 yearS

8

GlenfiddiCh 12 yearS

8

GlenfiddiCh 18 yearS

9,50

LaphrOaiG SELECT

8,50

MaCallan AMBER

9,50

Oban 14 yearS

9,50

Whiskey’s -SCOTCH

Chivas REGal 12 yearS

8

JOhnnie Walker BlaCk

8

JIM BEAN

8

JACK DANIELS

8

SNACK

SELECTIE VAN DE CHEF

AMUSE BOUCHE

SELECTIE VAN DE CHEF

VOORGERECHT

ZALM – HOISIN – WASABI – WAKAME – YUZU – SESAM

TUSSENGERECHT ÉÉN

ZEEBAARS – MOSSELEN – KOKOS – LIMOEN – KORIANDER

TUSSENGERECHT TWEE

INKTVIS – CHORIZO – VERVEINE – RATATOUILLE – ROUILLE

HOOFDGERECHT

VIS VAN DE MARKT – WITTE ASPERGES – TUINBONEN – RODE WIJNJUS – HOLLANDAISE

DESSERT

AARDBEIEN “ROMANOFF” – LEMON CURD – CITROEN MERINGUE – DRAGON ROOMIJS

DINER

WIJNARRANGEMENT

3-GANGEN € 45 3 GLAZEN € 26
4-GANGEN € 55 4 GLAZEN € 31
5-GANGEN € 65 5 GLAZEN € 39

LIEVER EEN EXTRA TUSSENGERECHT EN GEEN DESSERT? +€ 5