Het Menu

Seizoenen spelen een belangrijke rol bij Visaandeschelde. Daarom wisselt onze menukaart met de seizoenen mee. Op de menukaart staan ook verschillende soorten oesters en overheerlijke kreeft. De à la carte parel is het steeds wisselende ‘Vis Exclusief’ gerecht.

Ook kunt u bij ons terecht voor kakelverse Fruits de Mer. Omdat Visaandeschelde met dagelijks verse producten werkt, hebben wij de schatten van de zee beperkt in huis. Mocht u al weten dat u Fruits de Mer wilt eten, laat dit ons van tevoren even weten zodat wij de Fruits de Mer voor u kunnen reserveren.

Naast à la carte gerechten, kunt u kiezen voor het maandelijks wisselende Chef’s menu dat met veel plezier wordt samengesteld door het keukenteam van Vis.

OESTERS per stuk – RODE WIJNAZIJN – SJALOT – CITROEN

DAGPRIJS

NEDERLANDSE OOSTERSCHELDE CREUSES – (FRIS – LICHT FRUITIG – ZACHT ZILTIG)

4,25 P.ST

FRANSE GEAY – (BALANS ZOET/ZOUT – FIJNE ZILTIGHEID)

5,25 P.ST

PORTUGESE SALGADO – (VOL – ROMIG – ZILTIG)

5,25 P.ST

IERSE IRISH MÓR – (ZACHT – ROMIG)

6,25 P.ST

OESTER GEBAKKEN – AARDAPPELMOUSSELINE – SPINAZIE – JUS

9,50 P.ST

OESTER GEGRATINEERD – TOMAAT – GRUYÈRE

9,50 P.ST

OESTER OOSTERSE WIJZE – MIHOEN – SAMBAL – TERIYAKI

9,50 P.ST

kreeft (KOUD) – mayOnaise – kruidensalade – CrOutOns

32,50

65

KREEFT THERMIDOR – DUXELLES- SPINAZIE – Gruyère – TRUFFEL – HOLLANDAISE

37,50

75

kreeft OOsters – UDON NOODLES – OOsterse GrOenten – sambal – teriyaki

36

72

KAVIAAR – blini – CrÈme fraÎChe – kappertjes – SJALOT – EI

30 GRAM

 75

50 GRAM

 125

125 GRAM

 275

DESSERTS

 

STROOPWAFEL – PARFAIT – DULCE DE LECHE – HAZELNOOT – CRÈME CARAMEL

19,50

CRÈME BRÛLĖE – STERANIJS

17,50

SeleCtie van binnen- en BUITENLANDSE KAZEN

 19,50

ESPRESSO MARTINI

15,50

ESPRESSO MORETTA CAVALO

15

SPECIALE KOFFIE’S

IRISH – SPANISH – ITALIAN – FRENCH

14

DESSERTWIJNEN

COTEAUX DU LAYON – DOMAINE CADY

9

Sauternes – CHATEAU Haut mayne

12

MOSCATEL – DE MULLER

9

PORT

 

TawnY

8

POrtal 10 years OLD TAWNY

10,50

POrtal 20 years Old Tawny

12,50

POrtal 30 years Old Tawny

15,50

POrtal 40 years Old Tawny

18,50

 

LIKEUR

LICOR 43 – COINTREAU – VILLA MASSA AMARETTO – GRAND MARNIER – FRANGELICO – VILLA MASSA

LIMONCELLO – TIA MARIA – DOM BÉNÉDICTINE – DRAMBUIE – BAILEYS – SAMBUCA – SOUTHERN COMFORT – CRÈME DE CASSIS

KOFFIE

KOFFIE Of THEE MET FRIANDISES

7,50

LunGO – EspressO – maCChiatO

4,50

CappuCCinO

4,50

Latte maCChiatO

4,50

DOUBLE ESPRESSO

4,50

DROGE TheeSOORTEN

Berry White – Lady Grey – Jasmin Green – Rooibos Kokos

4,50

VERSE THEESOORTEN

Gember – Munt – Verveine

5

 

Eau de Vie

POire

9

FrambOise

9

CHRISTIAN DROUIN LA BLANCHE

9

GRAPPA

PO DI POLI MOSCATO

9

PO DI POLI SARPA ORO

9

 

COGnaC

COURVOISIER V.S

8

RÉmy Martin VSOP

8,50

RÉmy Martin XO

21,50

ArmaGnaC

Bas-ArmaGnaC MARIE DUFFAU 25 ANS

12,50

CalvadOs

CHRISTIAN DROUIN PAYS D’AUGE VSOP

12,50

 

Whisky – WHISKEY – BOURBON

THE FAMOUS GROUSE

8 – 9 – 9,50

LAPHROAIG SINGLE MALT 10 YEARS

8,50

THE BALVENIE DOUBLE WOOD 12 YEARS

8

JOHNNIE WALKER RED – BLACK – BLUE

7 – 8 – 40

CHIVAS REGAL 12 YEARS

8

OBAN 14 YEARS

9,50

THE MACALLAN GOLD DOUBLE CASK

10,50

JACK DANIEL’S

8

JIM BEAM

8 – 9,50

HIGHLAND PARK 18 YEARS

10

HIGHLAND PARK 18 YEARS VIKING PRIDE

12,50

HIGHLAND PARK DRAGON LEGEND

12,50

Salade VisaandesChelde – kreeft – eendenlever – truffel – balsamiCO

35

Sashimi – TONIJN – ZALM – ZEEBAARS – sOja – Gember – wasabi – Japanse rijst

27,50

SCHAALDIERENBISQUE – PERNOD – VENKEL – GarnalenkrOketjes – lÖwensenf mAYONAISE

23,50

BOuillabaisse – SCHAAL- EN SCHELPDIEREN UIT HET SEIZOEN – Gruyère – rOuille

26,50

PALING ‘GEROOKT’ – TOAST – MIERIKSWORTEL – HARINGKAVIAAR

25,50

SOft shell Krab – ARGENTIJNSE GAMBA – STEURGARNAAL – manGO – TAPIOCA

26,50

ZEEBAARS – pALMKOOL – WITLOF – RETTICH – BAGNE CAUDA – SARDIEN

32,50

VIS EXCLUSIEF – MET BIJPASSEND GARNITUUR

 DaGPRIJS

VIS VAN DE MARKT – FIDEUÀ – RISO DI SEMOLA – GAMBA – INKTVIS – MOSSEL – SCHEERMES – SAFFRAAN

39,50

FRUITS DE MER – SJALOTTEN – AZIJN -MAYONAISE (VANAF 2 PERSONEN)

 72,50 P/P

MET 1/2 KOUDE KREEFT

In verband met de versheid van de Fruits de Mer, houden wij de voorraad beperkt. Daarom raden wij u aan dit gerecht van tevoren te reserveren.

+32,50

BOuillabaisse – SCHAAL- EN SCHELPDIEREN VAN HET SEIZOEN – Gruyère – rOuille

39,50

TONIJN TATAKI – AUBERGINE – PAKSOI – UI – BAKBANAAN – SAMBAL

42,50

EENDENBORST –  SEIZOENSGROENTEN –  PADDENSTOEL – EENDENLEVERJUS

38,50

 

AMUSE BOUCHE

SELECTIE VAN DE CHEF

VOORGERECHT

BOUILLABAISSE TERRINE – COQUILLE – ZEEBAARS – GRUYÈRE – ROUILLE

TUSSENGERECHT ÉÉN

GAMBA – GELE CURRY – KOKOS – RIJST – PAKSOI – AVOCADO – PASSIEVRUCHT

TUSSENGERECHT TWEE

SARDINE – VENKEL – PAPRIKA – PERNOD – SALIE

HOOFDGERECHT

VIS VAN DE MARKT – PARELGORT – KERRIE – WALNOOT – PASTINAAK – CHORIZO

DESSERT

VISAANDESCHELDE STROOPWAFEL – PARFAIT- DULCE DE LECHE – HAZELNOOT – CRÈME CARAMEL

DINER

WIJNARRANGEMENT

3-GANGEN € 59,50 3 GLAZEN € 30
4-GANGEN € 69,50 4 GLAZEN € 40
5-GANGEN € 79,50 5 GLAZEN € 50

 

LIEVER EEN EXTRA TUSSENGERECHT EN GEEN DESSERT? + € 7,50