Het Menu

Seizoenen spelen een belangrijke rol bij Visaandeschelde. Daarom wisselt onze menukaart met de seizoenen mee. Op de menukaart staan ook verschillende soorten oesters en overheerlijke kreeft. De à la carte parel is het steeds wisselende ‘Vis Exclusief’ gerecht.

Ook kunt u bij ons terecht voor kakelverse Fruits de Mer. Omdat Visaandeschelde met dagelijks verse producten werkt, hebben wij de schatten van de zee beperkt in huis. Mocht u al weten dat u Fruits de Mer wilt eten, laat dit ons van tevoren even weten zodat wij de Fruits de Mer voor u kunnen reserveren.

Naast à la carte gerechten, kunt u kiezen voor het maandelijks wisselende Chef’s menu dat met veel plezier wordt samengesteld door het keukenteam van Vis.

Speciaal voor onze zakelijke gasten biedt Vis de ‘Business Power Lunch’ aan. Samen met uw business partner of waardevolle relatie kunt u binnen één uur culinair genieten van dit lichte en gezonde lunchmenu.

OESTERS per stuk – RODE WIJNAZIJN – SJALOT – CITROEN

DAGPRIJS

DRIE OESTERS GEBAKKEN – aardappelmOusseline – spinazie – jus

22,50

DRIE OESTERS GEGRATINEERD – TOMAAT – Gruyère

22,50

DRIE OESTERS OP OOsterse wijze – mihOen – sambal – teriyaki

22,50

KAVIAAR – blini – CrÈme fraÎChe – kappertjes – SJALOT – EI

20 GRAM

 50

50 GRAM

 100

125 GRAM

 200

kreeft (KOUD) – mayOnaise – kruidensalade – CrOutOns

25

50

A la planCha – frIET – zilte GrOenten

25

50

OOsters – UDON NOODLES – OOsterse GrOenten – sambal – teriyaki

25

50

Salade VisaandesChelde – kreeft – eendenlever – truffel – balsamiCO

30

Sashimi – sOja – Gember – wasabi – Japanse rijst

24

KREEFTEN BISQUE – KERRIEROOM – GarnalenkrOketjes – lÖwensenf mAYONAISE

 17

BOuillabaisse – SCHAAL- EN SCHELPDIEREN UIT HET SEIZOEN – Gruyère – rOuille

20

SOft shell Krab – ARGENTIJNSE GAMBA – WASABI – SAMBAL – WAKAME

19

SEPIA TAGLIATELLE – EIDOOIER – SPEK – PARMEZAAN – GREMOLATA

17

VIS EXCLUSIEF – MET BIJPASSEND GARNITUUR

 DaGPRIJS

VIS VAN DE MARKT – aardappelmOUSSELINE – SEIZOENS GROENTEN – KREEFTENSAUS – HOLLANDAISE

29,50

FRUITS DE MER – SJALOTTEN – AZIJN -MAYONAISE (VANAF 2 PERSONEN)

 65 P/P

MET 1/2 KOUDE KREEFT

In verband met de versheid van de Fruits de Mer, houden wij de voorraad beperkt. Daarom raden wij u aan dit gerecht van tevoren te reserveren.

+25

BOuillabaisse – SCHAAL- EN SCHELPDIEREN VAN HET SEIZOEN – Gruyère – rOuille

35

RIBEYE – SEIZOENSGROENTEN – PADDENSTOEL – EENDENLEVERJUS

38

TONIJN TATAKI – UDON NOODLES – OOSTERSE GROENTEN – TERIYAKI – LOTUSWORTEL

42

DESSERTS

BABA AU RHUM – CHOCOLADEMOUSSE – PEER – TONKABOON – HAZELNOOT-ROOMIJS – FRANGELICO

15

LYCHEE – KOFFIE – PISTACHE

15

BLOEDSINAASAPPEL – DRAGON-ROOMIJS – CAMPARI – WITTE CHOCOLADE

15

SeleCtie van binnen-en BUITENLANDSE KAZEN

 17,50

DESSERTWIJNEN

WIT

COTEAUX DU LAYON – DOMAINE CADY

8,50

Sauternes – CHATEAU FILHOT

12

RATAFIA – LOUIS CASTRES

10

EISWEIN – WEINGUT NIGL

12

PORT

TawnY

8

POrtal COlheita 2004

12,50

POrtal 20 years Old Tawny

12,50

POrtal 30 years Old Tawny

15,50

POrtal 40 years Old Tawny

18,50

KOFFIE

KOFFIE Of THEE MET FRIANDISES

6,50

LunGO – EspressO – maCChiatO

4

CappuCCinO

4

Latte maCChiatO

4

DOUBLE ESPRESSO

4

DROGE TheeSOORTEN

Berry White – Lady Grey – Jasmin Green – Rooibos Kokos

4,50

VERSE THEESOORTEN

Gember – Munt – Verveine

5

SPECIAL COFFEES

Irish – Spanish – Italian – French

10,50

Eau de Vie

POire

9

FrambOise

9

GRAPPA

CHARDONNAY

9

MUSCAT

9

COGnaC

RÉmy Martin VSOP

8,50

RÉmy Martin XO

21,50

COURVOISIER

8

RaGnaud SabOurin reserve 35 years

15

ArmaGnaC

Bas-ArmaGnaC Le BasQue

12,50

CalvadOs

DOmaine DupOnt OriGinal

8

DOmaine DupOnt Reserve

12,50

Whisky – WHISKEY – BOURBON

THE FAMOUS GROUSE

8

LAPHROAIG SINGLE MALT 10 YEARS

8,50

THE BALVENIE DOUBLE WOOD 12 YEARS

8

JOHNNIE WALKER BLACK 12 YEARS

8

CHIVAS REGAL 12 YEARS

8

AMUSE BOUCHE

SELECTIE VAN DE CHEF

TWEE OESTERS OP OOSTERSE WIJZE – MIHOEN – SAMBAL – TERIYAKI

Sashimi – sOja – Gember – wasabi – Japanse rijst

Salade VisaandesChelde – kreeft – eendenlever – truffel – balsamiCO

SOft shell Krab – ARGENTIJNSE GAMBA – WASABI – SAMBAL – WAKAME

BOuillabaisse – SCHAAL- EN SCHELPDIEREN VAN HET SEIZOEN – Gruyère – rOuille

VIS VAN DE MARKT – aardappelmOUSSELINE – SEIZOENSGROENTEN – KREEFTEN beurre blanC – HOLLANDAISE

AARDBEIEN “ROMANOFF – LEMON CURD – CITROEN MERINQUE – DRAGON ROOMIJS

DINER

WIJNARRANGEMENT

4-GANGEN € 58 4 GLAZEN € 35
5-GANGEN € 68 5 GLAZEN € 44
6-GANGEN € 78 6 GLAZEN € 51
7-GANGEN € 88 7 GLAZEN € 60

 

LIEVER EEN EXTRA TUSSENGERECHT EN GEEN DESSERT? + € 5