Het Menu

Seizoenen spelen een belangrijke rol bij Visaandeschelde. Daarom wisselt onze menukaart met de seizoenen mee. Op de menukaart staan ook verschillende soorten oesters en overheerlijke kreeft. De à la carte parel is het steeds wisselende ‘Vis Exclusief’ gerecht.

Ook kunt u bij ons terecht voor kakelverse Fruits de Mer. Omdat Visaandeschelde met dagelijks verse producten werkt, hebben wij de schatten van de zee beperkt in huis. Mocht u al weten dat u Fruits de Mer wilt eten, laat dit ons van tevoren even weten zodat wij de Fruits de Mer voor u kunnen reserveren.

Naast à la carte gerechten, kunt u kiezen voor het maandelijks wisselende Chef’s menu dat met veel plezier wordt samengesteld door het keukenteam van Vis.

OESTERS per stuk – RODE WIJNAZIJN – SJALOT – CITROEN

DAGPRIJS

DRIE OESTERS GEBAKKEN – aardappelmOusseline – spinazie – jus

22,50

DRIE OESTERS GEGRATINEERD – TOMAAT – Gruyère

22,50

Drie OESTERS OOSTERSE WIJZE – MIHOEN – SAMBAL – TERIYAKI

22,50

KAVIAAR – blini – CrÈme fraÎChe – kappertjes – SJALOT – EI

28 GRAM

 75

50 GRAM

 125

125 GRAM

 275

kreeft (KOUD) – mayOnaise – kruidensalade – CrOutOns

27,50

55

KREEFT THERMIDOR – DUXELLES- SPINAZIE – Gruyère – TRUFFEL – HOLLANDAISE

29,50

59

GAMBA – OOSTERS – UDON NOODLES – OOSTERSE GROENTEN – SAMBAL – TERIYAKI

(3 OF 6 GAMBA’S)

20

40

DESSERTS

DULCE DE LECHE – CHOCOLADE IJS – POPCORN PINDA – CRUMBLE

14

LAMBADA – PISTACHE – LEMON CURD – SIROOP CAKE

14

SeleCtie van binnen-en BUITENLANDSE KAZEN

 17,50

ESPRESSO MARTINI

14

SPECIALE KOFFIE’S

IRISH – SPANISH – ITALIAN – FRENCH

10,50

ESPRESSO MOretta – ITALIAN – SChiedam

12,50

DESSERTWIJNEN

COTEAUX DU LAYON – DOMAINE CADY

8,50

Sauternes – CHATEAU FILHOT

12

Chateau CABIDOS

10

PORT

 

TawnY

8

POrtal COlheita 2004

12,50

POrtal 20 years Old Tawny

12,50

POrtal 30 years Old Tawny

15,50

POrtal 40 years Old Tawny

18,50

KOFFIE

KOFFIE Of THEE MET FRIANDISES

7,50

LunGO – EspressO – maCChiatO

4,50

CappuCCinO

4,50

Latte maCChiatO

4,50

DOUBLE ESPRESSO

4,50

DROGE TheeSOORTEN

Berry White – Lady Grey – Jasmin Green – Rooibos Kokos

4,50

VERSE THEESOORTEN

Gember – Munt – Verveine

5

SPECIAL COFFEES

Irish – Spanish – Italian – French

10,50

Eau de Vie

POire

9

FrambOise

9

GRAPPA

CHARDONNAY

9

MUSCAT

9

COGnaC

RÉmy Martin VSOP

8,50

RÉmy Martin XO

21,50

COURVOISIER

8

RaGnaud SabOurin reserve 35 years

15

ArmaGnaC

Bas-ArmaGnaC Le BasQue

12,50

CalvadOs

DOmaine DupOnt OriGinal

8

DOmaine DupOnt Reserve

12,50

Whisky – WHISKEY – BOURBON

THE FAMOUS GROUSE

8

LAPHROAIG SINGLE MALT 10 YEARS

8,50

THE BALVENIE DOUBLE WOOD 12 YEARS

8

JOHNNIE WALKER BLACK 12 YEARS

8

CHIVAS REGAL 12 YEARS

8

Salade VisaandesChelde – kreeft – eendenlever – truffel – balsamiCO

32,50

Sashimi – sOja – Gember – wasabi – Japanse rijst

25,50

SCHAALDIERENBISQUE – PERNOD – VENKEL – GarnalenkrOketjes – lÖwensenf mAYONAISE

18,50

BOuillabaisse – SCHAAL- EN SCHELPDIEREN UIT HET SEIZOEN – Gruyère – rOuille

25,50

PALING ‘GEROOKT’ – TOAST – MIERIKSWORTEL – HARINGKAVIAAR

22,50

SOft shell Krab – ARGENTIJNSE GAMBA – WASABI – SAMBAL – WAKAMe – AVOCADO

22,50

HEILBOT – mOUSSELINE – VENKEL – GREMOLATA – CHORIZO – BEURRE BLANC

24,50

VIS EXCLUSIEF – MET BIJPASSEND GARNITUUR

 DaGPRIJS

VIS VAN DE MARKT – FREGOLA SARDA – AUBERGINE – ARTISJOK – BISQUE

32,50

FRUITS DE MER – SJALOTTEN – AZIJN -MAYONAISE (VANAF 2 PERSONEN)

 67,50 P/P

MET 1/2 KOUDE KREEFT

In verband met de versheid van de Fruits de Mer, houden wij de voorraad beperkt. Daarom raden wij u aan dit gerecht van tevoren te reserveren.

+25,50

BOuillabaisse – SCHAAL- EN SCHELPDIEREN VAN HET SEIZOEN – Gruyère – rOuille

37,50

TONIJN TATAKI – KROKANTE NOODLES – AUBERGINE – KAPPERTJES – SJALLOT ‘LIKKIE LAKKIE’

42,50

RIBEYE – SEIZOENSGROENTEN – PADDENSTOEL – EENDENLEVERJUS

38,50

AMUSE BOUCHE

SELECTIE VAN DE CHEF

VOORGERECHT

HAMACHI – AVOCADO – VADOUVAN – SCHAALDIEREN

TUSSENGERECHT ÉÉN

RODE MUL – LANGOUSTINE – GARNAAL – SPITSKOOL – NOILLY PRAT – SAFFRAAN

TUSSENGERECHT TWEE

SARDINE – CITROEN – PETERSELIE – KNOFLOOK – AIOLI – AARDAPPEL

HOOFDGERECHT

VIS VAN DE MARKT – ASPERGE – MORILLES – DOPERWT – EI

DESSERT

LAMBADA – PISTACHE – LEMON CURD – SIROOP CAKE

DINER

WIJNARRANGEMENT

3-GANGEN € 48 3 GLAZEN € 29
4-GANGEN € 58 4 GLAZEN € 35
5-GANGEN € 68 5 GLAZEN € 44

 

LIEVER EEN EXTRA TUSSENGERECHT EN GEEN DESSERT? + € 5