Seizoenen spelen een belangrijke rol bij Visaandeschelde. Daarom wisselt onze menukaart met de seizoenen mee. Op de menukaart staan ook verschillende soorten oesters en overheerlijke kreeft. De à la carte parel is het steeds wisselende ‘Vis Exclusief’ gerecht.
Ook kunt u bij ons terecht voor kakelverse Fruits de Mer. Omdat Visaandeschelde met dagelijks verse producten werkt, hebben wij de schatten van de zee beperkt in huis. Mocht u al weten dat u Fruits de Mer wilt eten, laat dit ons van tevoren even weten zodat wij de Fruits de Mer voor u kunnen reserveren.
Naast à la carte gerechten, kunt u kiezen voor het maandelijks wisselende Chef’s menu dat met veel plezier wordt samengesteld door het keukenteam van Vis.
OESTERS per stuk – RODE WIJNAZIJN – SJALOT – CITROEN |
DAGPRIJS |
NEDERLANDSE ST. CAMELOT CREUSES – (FRIS – LICHT FRUITIG – ZACHT ZILTIG) |
4,25 P.ST |
FRANSE HUITRES A VOLANT – (VOL – ROMIG) |
5,25 P.ST |
NEDERLANDSE OESTERIJ SPECIAAL – (VOL – ROMIG – ZOET) |
5,25 P.ST |
IERSE IRISH MÓR – (ZACHT – ROMIG) |
6,25 P.ST |
OESTER GEBAKKEN – AARDAPPELMOUSSELINE – SPINAZIE – JUS |
9,50 P.ST |
OESTER GEGRATINEERD – TOMAAT – GRUYÈRE |
9,50 P.ST |
OESTER OOSTERSE WIJZE – MIHOEN – SAMBAL – TERIYAKI |
9,50 P.ST |
kreeft (KOUD) – mayOnaise – kruidensalade – CrOutOns |
35,00 |
65 |
KREEFT A la planCha – SJALOT – BOSUI – PETERSELIE – KNOFLOOK – AIOLI – ROUILLE |
40,00 |
75 |
kreeft OOsters – UDON NOODLES – OOsterse GrOenten – sambal – teriyaki |
37,50 |
72 |
KAVIAAR – BLINI – WALNOTEN – TARTAARSAUS |
|
30 GRAM |
75 |
50 GRAM |
120 |
125 GRAM |
295 |
Salade VisaandesChelde – kreeft – eendenlever – truffel – balsamiCO |
35 |
Sashimi – TONIJN – ZALM – ZEEBAARS – sOja – Gember – wasabi – Japanse rijst |
28,50 |
COMBINEER MET SAKE JUNMAI ‘KIZAKURA’ OF JUNMAI ‘GINJO’ GOLD EDITION |
9,50/12,50 |
SCHAALDIERENBISQUE – PERNOD – VENKEL – GarnalenkrOketjes – lÖwensenf mAYONAISE |
24,50 |
BOuillabaisse – SCHAAL- EN SCHELPDIEREN UIT HET SEIZOEN – Gruyère – rOuille |
27,50 |
HUISGEROOKTE’ ZALM – TOAST – KOMKOMMER – TZATZIKI – DILLE – ZALMEITJES – NORI |
19,50 |
SOft shell Krab – ARGENTIJNSE GAMBA – STEURGARNAAL – manGO – TAPIOCA |
27,50 |
OKONOMIYAKI – CREVETTES – PULPO – CHIPIRONES- GEMBER – BOSUI – BONITO |
29,50 |
VIS EXCLUSIEF – MET BIJPASSEND GARNITUUR |
DaGPRIJS |
Vis van de markt – fregola – kokkels – chipirones – antiboise – paprika |
39,50 |
FRUITS DE MER – SJALOTTEN – AZIJN -MAYONAISE (VANAF 2 PERSONEN) |
72,50 P/P |
MET 1/2 KOUDE KREEFTIn verband met de versheid van de Fruits de Mer, houden wij de voorraad beperkt. Daarom raden wij u aan dit gerecht van tevoren te reserveren. |
+35,00 |
BOuillabaisse – SCHAAL- EN SCHELPDIEREN VAN HET SEIZOEN – Gruyère – rOuille |
39,50 |
TONIJN TATAKI – AUBERGINE – PAKSOI – UI – BAKBANAAN – SAMBAL |
42,50 |
EENDENBORST – SEIZOENSGROENTEN – PADDENSTOEL – EENDENLEVERJUS |
38,50 |