Hit enter to search or ESC to close
VISAANDESCHELDEVISAANDESCHELDE
  • Over ons
  • Menu
  • Wijnen
  • Groepen
  • Evenementen
  • Contact
  • Impressie
  • VACATURES
  •   
  • English
 

Wijnen

Bekijk onze wijnkaart
  • Geniet van een plateau vol parels uit de zee! Bestel uw fruits de mer via onze website en maak het feestje compleet met onze Cuvée Essential Champagne van Piper Heidsieck.⁠
⁠
#takeaway #fruitsdemer #zeevruchten #parelsuitdezee #genieten #goodfood #finedining #kreeft #oesters #visaandeschelde #amsterdam
  • Bestel onze CULI-VIS-BOX en geniet van dit prachtige taartje van pecans!⁠
⁠
#takeaway #delivery #bestel #culivisbox #thuisuiteten #thuisdineren #shareddining #genieten #goodfood #dessert #pecans #visaandeschelde #amsterdam
  • Wat dacht u van kaviaar geserveerd met blini’s, crème fraîche, kappertjes, sjalotjes en ei? Ons team van Visaandeschelde staat 7 dagen in de week vanaf 12.00 uur voor u klaar voor Take Away & Delivery!⁠
⁠
#takeaway #delivery #bestel #delicatesse #kaviaar #thuisuiteten #thuisdineren #genieten #verwenuzelf #visaandeschelde #amsterdam
  • Een diner is pas compleet met als afsluiter een overheerlijk dessert, dit is onze Tartelette van citroen! Ook genieten van dit gerechtje? Bestel dan onze CULI-VIS-BOX en genieten van een compleet verzorgd diner.⁠
⁠
#takeaway #delivery #dessert #tartelette #genieten #thuisuiteten #thuisdineren #samendelen #bestel #culivisbox #visaandeschelde #amsterdam
  • Wij kunnen niet wachten om weer een King Crab zoals deze aan u te presenteren. Maar liefst 5 kilo om van te genieten. Voor nu staan wij uiteraard voor u klaar met onze Take Away & Delivery.⁠
⁠
#kingcrab #genieten #nogevengeduld #takeaway #delivery #goodfood #finedining #visaandeschelde #amsterdam

@VISAANDESCHELDE

© 2021 VISAANDESCHELDE.
jobs | privacy | email signup | the roast room | the traveller
Site built by The Pixel Bakery

  • Over ons
  • Menu
  • Wijnen
  • Groepen
  • Evenementen
  • Contact
  • Impressie
  • VACATURES
  •   
  • English

JOBS

If you are ready for a new challenge and have experience in the higher segment of the bar and restaurant industry, then become our new ROAST star and send your CV along with a description of your aspirations to

jobs@theroastroom.nl

NEWSLETTER SIGNUP

JOBS

At present, the following positions are available:
– F&B allround waiter/waitress | fulltime of parttime
– Chef de Partie | fulltime of parttime
– Chef student

VACATURES

Op dit moment zijn de volgende vacatures beschikbaar:
– F&B medewerker bediening | fulltime of parttime
– Chef de Partie | fulltime of parttime
– Leerling kok

NEW YEAR’S EVE MENU

VOORGERECHT

SALADE VISAANDESCHELDE – KREEFT – EENDENLEVER – TRUFFEL – BALSAMICO

TUSSENGERECHT

SLIPTONG – HAAIENBUIK – AUGURK – KAPPERTJES – DRAGON – PETERSELIE – APPEL

HOOFDGERECHT

VIS VAN DE MARKT – RODE WIJN RISOTTO – RADICCHIO – ARTISJOK – OCTOPUS – RODE WIJNJUS

DESSERT

LYCHEE – KOFFIE – CHOCOLADE – PISTACHE

NEW YEAR’S EVE MENU

STARTER

SALAD VISAANDESCHELDE – LOBSTER – DUCK LIVER – TRUFFLE – BALSAMIC

SECOND STARTER

LEMON SOLE – SHARK’S BELLY – GHERKIN – CAPERS – TARRAGON – PARSLEY – APPLE

MAIN COURSE

MARKET FRESH FISH – RED WINE RISOTTO – RADICCHIO – ARTICHOKE – OCTOPUS – RED WINE JUS

DESSERT

LYCHEE – COFFEE – CHOCOLATE – PISTACHIO