Het menu

Seizoenen spelen een belangrijke rol bij Visaandeschelde.Daarom wisselt onze menukaart met de seizoenen mee. Op de menukaart staan ook verschillende soorten oesters en overheerlijke kreeft. De à la carte parel is het steeds wisselende ‘Vis Exclusief’ gerecht. Ook kunt u bij ons terecht voor kakelverse Fruits de Mer. Omdat Visaandeschelde met dagelijks verse producten werkt, hebben wij de schatten van de zee beperkt in huis. Mocht u al weten dat u Fruits de Mer wilt eten, laat dit ons van tevoren even weten zodat wij de Fruits de Mer voor u kunnen reserveren. Naast à la carte gerechten, kunt u kiezen voor het maandelijks wisselende Chef’s menu dat met veel plezier wordt samengesteld door het keukenteam van Vis.

Chef's menu

  • AMUSE BOUCHE
    KEUZE VAN DE CHEF
  • VOORGERECHT
    CORVINA CEVICHE - MANGO - KOKOS - GRANAATAPPEL
  • TUSSENGERECHT ÉÉN
    GRAVAD LAX - RÖSTI - CRÈME FRAÎCHE - VENKEL - HARINGKAVIAAR - DILLE
  • SUPPLEMENT: 10 GR. KAVIAAR +25.00
  • TUSSENGERECHT TWEE
    SCHAALDIEREN BISQUE - GELE CURRY - GARNALENTOAST - SESAM
  • HOOFDGERECHT
    VIS VAN DE MARKT - BRANDADE - ZEEKRAAL - ZWARTE OLIJF - BEURRE BLANC
  • DESSERT
    CHOCOLADE - KAFFIR LIMOEN - MACADAMIA - MERINGUE
DINER
  • 3-GANGEN 65.00
  • 4-GANGEN 77.50
  • 5-GANGEN 90.00
WIJNEN
  • 3-GLAZEN 30.00
  • 3-GLAZEN 40.00
  • 3-GLAZEN 50.00
LIEVER EEN EXTRA TUSSENGERECHT EN GEEN DESSERT? + 7,50

Vegetarische menu

  • AMUSE BOUCHE
    KEUZE VAN DE CHEF
  • VOORGERECHT 19.50
    MANGO CEVICHE - KOKOS - GRANAATAPPEL - SUIKERMAÏS - RODE PEPER
  • TUSSENGERECHT ÉÉN 17.50
    VENKEL VELOUTÉ - AKA MISO - OESTERZWAM - NORI
  • TUSSENGERECHT TWEE 24.50
    PASTA RISO - TRUFFEL - SPINAZIE - SCHARRELDOOIER - PARMEZAANSE KAAS - GREMOLATA
  • HOOFDGERECHT 32.50
    AUBERGINE - UDON NOODLES - SHIITAKE - TERIYAKI
  • DESSERT 19,50
    CHOCOLADE - KAFFIR LIMOEN - MACADAMIA - MERINGUE
DINER
  • 3-GANGEN 60.00
  • 4-GANGEN 72.50
  • 5-GANGEN 85.00
WIJNEN
  • 3-GLAZEN 30.00
  • 3-GLAZEN 40.00
  • 3-GLAZEN 50.00
LIEVER EEN EXTRA TUSSENGERECHT EN GEEN DESSERT? + 7,50

Kaviaar

KAVIAAR PERLE IMPERIAL - BLINI'S - WALNOTEN - TARTAARSAUS - EI
  • 30 GRAM 75.00
  • 50 GRAM 120.00
  • 125 GRAM 295.00

Oesters

NATUREL
  • RODE WIJNAZIJN - SJALOT - CITROEN - PEPER
  • FRANSE HUITRES À VOLANT 5.25 P.ST
    VOL - ROMIG
  • NEDERLANDSE “OESTERIJ SPECIAAL” 5.25 P.ST
    VOL - ROMIG - ZOET
  • IRISH MÓR 6.25 P.ST
    ZACHT - ZOET
BEREID
  • OESTER GEBAKKEN 9.50 P.ST
    AARDAPPELMOUSSELINE – SPINAZIE – JUS
  • OESTER GEPOCHEERD 9.50 P.ST
    NOILLY PRAT - GROENE KRUIDEN - AARDAPPEL
  • OESTER OOSTERSE WIJZE 9.50 P.ST
    MIHOEN - SAMBAL - TERIYAKI

Fruits der Mer

  • SELECTIE SCHAAL EN SCHELPDIEREN 72,50 P.P
    SJALOTTEN - RODE WIJNAZIJN - MAYONAISE (Vanaf 2 personen)
  • MET 1/2 KOUDE KREEFT +39.00

Voorgerechten

  • SALADE VISAANDESCHELDE 38.50
    KREEFT - EENDENLEVER - TRUFFEL - BALSAMICO
  • SASHIMI 28.50
    TONIJN - ZALM - ZEEBAARS - SOJA - GEMBER - WASABI - JAPANSE RIJST
  • SUPPLEMENT: ALLEEN TONIJN 9.00
  • SUPPLEMENT: ALLEEN TONIJN/ONLY TUNA 4.50
  • GRAVAD LAX 19.50
    RÖSTI - CRÈME FRAÎCHE - VENKEL - HARINGKAVIAAR - DILLE
  • HALVE KREEFT (KOUD) 39.00
    MAYONAISE - KRUIDENSALADE
  • TONIJN 27.50
    KROKANTE JAPANSE RIJST - SESAM - GEMBER
  • CORVINA CEVICHE 24.50
    MANGO - KOKOS - GRANAATAPPEL - RODE PEPER
  • SCHAALDIERENBISQUE 24.50
    GELE CURRY - GARNALEN TOAST - SESAM
  • BOUILLABAISSE 27.50
    SCHAAL- EN SCHELPDIEREN VAN HET SEIZOEN - GRUYÈRE - ROUILLE
  • PASTA RISO 29.50
    PIJLSTAARTINKTVIS - PARMEZAANSE KAAS - GREMOLATA

HOOFDGERECHTEN

  • VIS EXCLUSIEF DAGPRIJS
    SEIZOENSGROENTEN - SPINAZIE À LA CRÈME - GRUYÈRE GRATIN
  • VIS VAN DE MARKT 39.50
    BRANDADE - ZEEKRAAL - ZWARTE OLIJF - BEURRE BLANC
  • BOUILLABAISSE 39.50
    SCHAAL- EN SCHELPDIEREN VAN HET SEIZOEN - GRUYÈRE - ROUILLE
  • TONIJN TATAKI 42.50
    SOFT SHELL KRAB - NOODLES - PAKSOI - SHIITAKE - SAMBAL
  • HELE KREEFT A LA PLANCHA 77.00
    ROUILLE - SEIZOENSGROENTEN
  • KALFSSUKADE 38.50
    KNOLSELDERIJ - OESTERZWAM - BORDELAISE FOIE GRAS SAUS
  • SURF & TURF OPTIE MET KREEFT +19.50

Bijgerechten

  • AMBACHTELIJK BROOD 7.50
    RICOTTA - TUINKRUIDEN
  • FRIET VAN “FRITES ATELIER” 7.50
    MAYONAISE
  • SPINAZIE À LA CRÈME - GRUYÈRE GRATIN 7.50
  • SALADE MÊLÊE 7.50
    MOSTERD VINAIGRETTE
  • SEIZOENSGROENTEN 7.50

Desserts

  • CHOCOLADE - KAFFIR LIMOEN - MACADAMIA - MANGO 19.50
  • 'FRIESCH’ SUIKERBROOD - RODE BIET - KANEEL - CRANBERRY 17.50
  • TARTE TATIN - KARDEMOM - KARAMEL 17.50
  • CRÈME BRÛLÉE - TONKABOON - KANEEL - WITTE CHOCOLADE 16.50
  • DRIE BOLLEN IJS 14.50
  • SELECTIE VAN VIJF BINNEN- EN BUITENLANDSE KAZEN 21.50