Het menu
Seizoenen spelen een belangrijke rol bij Visaandeschelde.Daarom wisselt onze menukaart met de seizoenen mee. Op de menukaart staan ook verschillende soorten oesters en overheerlijke kreeft. De à la carte parel is het steeds wisselende ‘Vis Exclusief’ gerecht. Ook kunt u bij ons terecht voor kakelverse Fruits de Mer. Omdat Visaandeschelde met dagelijks verse producten werkt, hebben wij de schatten van de zee beperkt in huis. Mocht u al weten dat u Fruits de Mer wilt eten, laat dit ons van tevoren even weten zodat wij de Fruits de Mer voor u kunnen reserveren. Naast à la carte gerechten, kunt u kiezen voor het maandelijks wisselende Chef’s menu dat met veel plezier wordt samengesteld door het keukenteam van Vis.
Chef's menu
-
AMUSE BOUCHEKEUZE VAN DE CHEF
-
VOORGERECHTCORVINA CEVICHE - MANGO - KOKOS - GRANAATAPPEL
-
TUSSENGERECHT ÉÉNGRAVAD LAX - RÖSTI - CRÈME FRAÎCHE - VENKEL - HARINGKAVIAAR - DILLE
-
SUPPLEMENT: 10 GR. KAVIAAR +25.00
-
TUSSENGERECHT TWEESCHAALDIEREN BISQUE - GELE CURRY - GARNALENTOAST - SESAM
-
HOOFDGERECHTVIS VAN DE MARKT - BRANDADE - ZEEKRAAL - ZWARTE OLIJF - BEURRE BLANC
-
DESSERTCHOCOLADE - KAFFIR LIMOEN - MACADAMIA - MERINGUE
DINER
-
3-GANGEN 65.00
-
4-GANGEN 77.50
-
5-GANGEN 90.00
WIJNEN
-
3-GLAZEN 30.00
-
3-GLAZEN 40.00
-
3-GLAZEN 50.00
LIEVER EEN EXTRA TUSSENGERECHT EN GEEN DESSERT? + 7,50
Vegetarische menu
-
AMUSE BOUCHEKEUZE VAN DE CHEF
-
VOORGERECHT 19.50MANGO CEVICHE - KOKOS - GRANAATAPPEL - SUIKERMAÏS - RODE PEPER
-
TUSSENGERECHT ÉÉN 17.50VENKEL VELOUTÉ - AKA MISO - OESTERZWAM - NORI
-
TUSSENGERECHT TWEE 24.50PASTA RISO - TRUFFEL - SPINAZIE - SCHARRELDOOIER - PARMEZAANSE KAAS - GREMOLATA
-
HOOFDGERECHT 32.50AUBERGINE - UDON NOODLES - SHIITAKE - TERIYAKI
-
DESSERT 19,50CHOCOLADE - KAFFIR LIMOEN - MACADAMIA - MERINGUE
DINER
-
3-GANGEN 60.00
-
4-GANGEN 72.50
-
5-GANGEN 85.00
WIJNEN
-
3-GLAZEN 30.00
-
3-GLAZEN 40.00
-
3-GLAZEN 50.00
LIEVER EEN EXTRA TUSSENGERECHT EN GEEN DESSERT? + 7,50
Kaviaar
KAVIAAR PERLE IMPERIAL - BLINI'S - WALNOTEN - TARTAARSAUS - EI
-
30 GRAM 75.00
-
50 GRAM 120.00
-
125 GRAM 295.00
Oesters
NATUREL
-
RODE WIJNAZIJN - SJALOT - CITROEN - PEPER
-
FRANSE HUITRES À VOLANT 5.25 P.STVOL - ROMIG
-
NEDERLANDSE “OESTERIJ SPECIAAL” 5.25 P.STVOL - ROMIG - ZOET
-
IRISH MÓR 6.25 P.STZACHT - ZOET
BEREID
-
OESTER GEBAKKEN 9.50 P.STAARDAPPELMOUSSELINE – SPINAZIE – JUS
-
OESTER GEPOCHEERD 9.50 P.STNOILLY PRAT - GROENE KRUIDEN - AARDAPPEL
-
OESTER OOSTERSE WIJZE 9.50 P.STMIHOEN - SAMBAL - TERIYAKI
Fruits der Mer
-
SELECTIE SCHAAL EN SCHELPDIEREN 72,50 P.PSJALOTTEN - RODE WIJNAZIJN - MAYONAISE (Vanaf 2 personen)
-
MET 1/2 KOUDE KREEFT +39.00
Voorgerechten
-
SALADE VISAANDESCHELDE 38.50KREEFT - EENDENLEVER - TRUFFEL - BALSAMICO
-
SASHIMI 28.50TONIJN - ZALM - ZEEBAARS - SOJA - GEMBER - WASABI - JAPANSE RIJST
-
SUPPLEMENT: ALLEEN TONIJN 9.00
-
SUPPLEMENT: ALLEEN TONIJN/ONLY TUNA 4.50
-
GRAVAD LAX 19.50RÖSTI - CRÈME FRAÎCHE - VENKEL - HARINGKAVIAAR - DILLE
-
HALVE KREEFT (KOUD) 39.00MAYONAISE - KRUIDENSALADE
-
TONIJN 27.50KROKANTE JAPANSE RIJST - SESAM - GEMBER
-
CORVINA CEVICHE 24.50MANGO - KOKOS - GRANAATAPPEL - RODE PEPER
-
SCHAALDIERENBISQUE 24.50GELE CURRY - GARNALEN TOAST - SESAM
-
BOUILLABAISSE 27.50SCHAAL- EN SCHELPDIEREN VAN HET SEIZOEN - GRUYÈRE - ROUILLE
-
PASTA RISO 29.50PIJLSTAARTINKTVIS - PARMEZAANSE KAAS - GREMOLATA
HOOFDGERECHTEN
-
VIS EXCLUSIEF DAGPRIJSSEIZOENSGROENTEN - SPINAZIE À LA CRÈME - GRUYÈRE GRATIN
-
VIS VAN DE MARKT 39.50BRANDADE - ZEEKRAAL - ZWARTE OLIJF - BEURRE BLANC
-
BOUILLABAISSE 39.50SCHAAL- EN SCHELPDIEREN VAN HET SEIZOEN - GRUYÈRE - ROUILLE
-
TONIJN TATAKI 42.50SOFT SHELL KRAB - NOODLES - PAKSOI - SHIITAKE - SAMBAL
-
HELE KREEFT A LA PLANCHA 77.00ROUILLE - SEIZOENSGROENTEN
-
KALFSSUKADE 38.50KNOLSELDERIJ - OESTERZWAM - BORDELAISE FOIE GRAS SAUS
-
SURF & TURF OPTIE MET KREEFT +19.50
Bijgerechten
-
AMBACHTELIJK BROOD 7.50RICOTTA - TUINKRUIDEN
-
FRIET VAN “FRITES ATELIER” 7.50MAYONAISE
-
SPINAZIE À LA CRÈME - GRUYÈRE GRATIN 7.50
-
SALADE MÊLÊE 7.50MOSTERD VINAIGRETTE
-
SEIZOENSGROENTEN 7.50
Desserts
-
CHOCOLADE - KAFFIR LIMOEN - MACADAMIA - MANGO 19.50
-
'FRIESCH’ SUIKERBROOD - RODE BIET - KANEEL - CRANBERRY 17.50
-
TARTE TATIN - KARDEMOM - KARAMEL 17.50
-
CRÈME BRÛLÉE - TONKABOON - KANEEL - WITTE CHOCOLADE 16.50
-
DRIE BOLLEN IJS 14.50
-
SELECTIE VAN VIJF BINNEN- EN BUITENLANDSE KAZEN 21.50