Het menu

Seizoenen spelen een belangrijke rol bij Visaandeschelde.Daarom wisselt onze menukaart met de seizoenen mee. Op de menukaart staan ook verschillende soorten oesters en overheerlijke kreeft. De à la carte parel is het steeds wisselende ‘Vis Exclusief’ gerecht. Ook kunt u bij ons terecht voor kakelverse Fruits de Mer. Omdat Visaandeschelde met dagelijks verse producten werkt, hebben wij de schatten van de zee beperkt in huis. Mocht u al weten dat u Fruits de Mer wilt eten, laat dit ons van tevoren even weten zodat wij de Fruits de Mer voor u kunnen reserveren. Naast à la carte gerechten, kunt u kiezen voor het maandelijks wisselende Chef’s menu dat met veel plezier wordt samengesteld door het keukenteam van Vis.

Chef's menu

  • AMUSE BOUCHE
    KEUZE VAN DE CHEF
  • VOORGERECHT
    KINGFISH - SHISO - THAISE BASILICUM - KOMKOMMER
  • TUSSENGERECHT ÉÉN
    PREI - XO - HOLLANDAISE - DUKKAH
  • TUSSENGERECHT TWEE
    BISQUE VAN SCHAALDIEREN - GELE CURRY - GARNALENTOAST - SESAM
  • HOOFDGERECHT
    vis van de markt - SPITSKOOL - UMEBOSHI BEURRE BLANC - CALAMANSI
  • DESSERT
    RISOTTO - KOKOS - VANILLE - FRAMBOOS
DINER
  • 3-GANGEN € 65.00
  • 4-GANGEN € 77.50
  • 5-GANGEN € 90.00
WIJNARRANGEMENT
  • 3-GLAZEN € 30.00
  • 3-GLAZEN € 40.00
  • 3-GLAZEN € 50.00

CHEF’S MENU VEGETARISCH

  • AMUSE BOUCHE
    KEUZE VAN DE CHEF
  • VOORGERECHT 19.50
    KOMKOMMER - SHISO - THAISE BASILICUM
  • TUSSENGERECHT ÉÉN 17.50
    PREI - XO - HOLLANDAISE - DUKKAH
  • TUSSENGERECHT TWEE 24.50
    PASTA RISO - SAFFRAAN - BELPER KNOLle kaas
  • HOOFDGERECHT 32.50
    KNOLSELDERIJ - KOMBU - KUMQUAT
  • DESSERT 19.50
    RISOTTO - KOKOS - VANILLE - FRAMBOOS
DINER
  • 3-GANGEN € 65.00
  • 4-GANGEN € 77.50
  • 5-GANGEN € 90.00
WIJNARRANGEMENT
  • 3-GLAZEN € 30.00
  • 3-GLAZEN € 40.00
  • 3-GLAZEN € 50.00

Kaviaar

  • KAVIAAR PERLE IMPERIAL - BLINI'S - WALNOTEN - TARTAARSAUS - EI
  • 30 GRAM 75.00
  • 50 GRAM 120.00
  • 125 GRAM 295.00

Oesters

NATUREL
  • RODE WIJNAZIJN - SJALOT - CITROEN - PEPER
  • FRANSE HUITRES À VOLANT 5.25 P.ST
    VOL - ROMIG
  • NEDERLANDSE “OESTERIJ SPECIAAL” 5.25 P.ST
    VOL - ROMIG - ZOET
  • IRISH MÓR 6.25 P.ST
    ZACHT - ZOET
BEREID
  • OESTER GEBAKKEN 9.50 P.ST
    AARDAPPELMOUSSELINE – SPINAZIE – JUS
  • OESTER GEPOCHEERD 9.50 P.ST
    Pan con tomate - Olijfolie
  • OESTER OOSTERSE WIJZE 9.50 P.ST
    MIHOEN - SAMBAL - TERIYAKI

Fruits der Mer

  • SELECTIE SCHAAL EN SCHELPDIEREN 72,50 P.P
    SJALOTTEN - RODE WIJNAZIJN - MAYONAISE (Vanaf 2 personen)
  • MET 1/2 KOUDE KREEFT +39.00

Voorgerechten

  • SALADE VISAANDESCHELDE 38.50
    KREEFT - EENDENLEVER - TRUFFEL - BALSAMICO
  • SASHIMI 28.50
    TONIJN - ZALM - ZEEBAARS - SOJA - GEMBER - WASABI - JAPANSE RIJST
  • SUPPLEMENT: ALLEEN TONIJN 9.00
  • SUPPLEMENT: Sashimi garnituren 4.50
  • GRAVAD LAX 19.50
    RÖSTI - CRÈME FRAÎCHE - VENKEL - HARINGKAVIAAR - DILLE
  • SUPPLEMENT: 10 GR. KAVIAAR +25.00
  • HALVE KREEFT (KOUD) 39.00
    MAYONAISE - KRUIDENSALADE
  • OCTOPUS 27.50
    KIMCHI - YUZU - TOGARASHI
  • SCHAALDIERENBISQUE 24.50
    GELE CURRY - GARNALEN TOAST - SESAM
  • BOUILLABAISSE 27.50
    SCHAAL- EN SCHELPDIEREN VAN HET SEIZOEN - GRUYÈRE - ROUILLE

HOOFDGERECHTEN

  • VIS EXCLUSIEF DAGPRIJS
    SEIZOENSGROENTEN - SPINAZIE À LA CRÈME - GRUYÈRE GRATIN
  • VIS VAN DE MARKT 39.50
    SPITSKOOL - UMEBOSHI BEURRE BLANC - CALAMANSI
  • BOUILLABAISSE 39.50
    SCHAAL- EN SCHELPDIEREN VAN HET SEIZOEN - GRUYÈRE - ROUILLE
  • TONIJN TATAKI 42.50
    SOFT SHELL KRAB - NOODLES - PAKSOI - SHIITAKE - SAMBAL
  • HELE KREEFT A LA PLANCHA 77.00
    ROUILLE - SEIZOENSGROENTEN
  • Ribeye 60.00
    SALSA VERDE - BEENMERG

Bijgerechten

  • AMBACHTELIJK BROOD 7.50
    RICOTTA - TUINKRUIDEN
  • FRIET VAN “FRITES ATELIER” 7.50
    MAYONAISE
  • SPINAZIE À LA CRÈME - GRUYÈRE GRATIN 7.50
  • SALADE MÊLÊE 7.50
    MOSTERD VINAIGRETTE
  • SEIZOENSGROENTEN 7.50

Desserts

  • RISOTTO 17.50
    KOKOS - VANILLE - FRAMBOOS
  • TARTE TATIN 17.50
    TONKA BOON - KARAMEL
  • CRÈME BRÛLÉE 17.50
    WITTE CHOCOLADE - KANEEL
  • SELECTIE VAN VIER BINNEN- EN BUITENLANDSE KAZEN 21.50

DESSERT COCKTAILS

  • ESPRESSO MARTINI 15.50
    VODKA - BÉBO LIQUEUR - ESPRESSO - SUIKERWATER
  • ESPRESSO MORETTA CAVALO 15.00
    MORETTA - ESPRESSO - TONIC - SUIKERWATER
  • LIQUID NUTTY CHEESECAKE 14.00
    FRANGELICO - AMARETTO - VODKA - ROOM - KANEEL
  • SPECIALE KOFFIE'S 14.00
    IRISH - SPANISH - ITALIAN - FRENCH

Dessertwijnen

  • COTEAUX DU LAYON - DOMAINE CADY 9.00
  • Sauternes - CHATEAU Haut mayne 12.00
  • MOSCATEL - DE MULLER 9.00

Port

  • Tawny 8.00
  • POrtal 10 years OLD TAWNY 10.50
  • POrtal 20 years Old Tawny 12.50
  • POrtal 30 years Old Tawny 15.50
  • POrtal 40 years Old Tawny 18.50

Koffie

  • Koffie of thee met friandises 7.50
  • Lungo - Espresso - Macchiato 4.50
  • Cappuccino 4.50
  • Latte macchiato 4.50
  • Double espresso 4.50

Droge theesoorten

  • BERRY WHITE - LADY GREY - JASMIN GREEN - ROOIBOS KOKOS - DARJEELING - SENCHA 4.50

Verse theesoorten

  • GEMBER - MUNT - VERVEINE 5.00

LIkeur

  • LiCOr 43 8.50
  • COintreau 8.50
  • villa massa amarettO 8.50
  • Grand Marnier 8.50
  • FranGeliCO 8.50
  • Villa Massa LimOnCellO 8.50
  • Tia Maria 8.50
  • DOm BénédiCtine 8.50
  • Drambuie 8.50
  • Baileys 8.50
  • SambuCa 8.50
  • SOuthern COmfOrt 8.50
  • Crème de Cassis 8.50

Eau de Vie

  • POire 9.00
  • FrambOise 9.00
  • CHRISTIAN DROUIN LA BLANCHE pOMME 9.00

GRAPPA

  • PO DI POLI MOSCATO 9.00
  • PO DI POLI SARPA ORO 9.00

COGnaC

  • HENNESSY VS 9.00
  • HENNESSY VSOP 9.50
  • HENNESSY XO 22.50

ArmaGnaC

  • Bas-ArmaGnaC MARIE DUFFAU 25 ANS 12.50

CalvadOs

  • CHRISTIAN DROUIN SELECTION 9.50
  • CHRISTIAN DROUIN PAYS D’AUGE VSOP 12.50

Whisky - BOURBON

  • THE FAMOUS GROUSE 8.00
  • smOKEY GROUSE 9.00
  • NAKED GROUSE 9.50
  • LAPHROAIG SINGLE MALT 10 YEARS 8.50
  • THE BALVENIE DOUBLE WOOD 12 YEARS 8.00
  • JOHNNIE WALKER RED 7.00
  • BLACK 8.00
  • Blue 40.00
  • CHIVAS REGAL 12 YEARS 8.00
  • OBAN 14 YEARS 9.50
  • THE MACALLAN GOLD DOUBLE CASK 12 YEARS 10.50
  • JACK DANIEL’S 8.00
  • JIM BEAM 8.00
  • JIM BEAM DOUBLE OAK 9.50